söndag, april 03, 2011

Wrestlemania Predictions

WWE Champion The Miz vs. John Cena
70% Vinstchans Miz
Prediction: Miz

Efter måndag där Cena FU Rock så känns det som om Miz måste vinna och behålla bältet. För några veckor sedan predictade jag ett slut där The Rock gjorde en Rock Bottom på Cena, lät Miz pinna honom, sedan en till Rock Bottom på Miz efter matchen bara för att se Cena recovered där han gör en FU på Rock. Ett liknande finish kan fortfarande äga rum men har inte lika mycket impact längre efter måndagen där Cena fick göra sin finisher på the Rock. Nu måste Rock få "the last laugh".

The Undertaker vs. Triple H (No Holds Barred Match)
90% Vinstchans Undertaker
Prediction: Undertaker

Call me stupid, men jag minns när UT skulle möta Orton och jag trodde de skulle låta Orton ta streaken. Det var för 6 år sedan. De har på senare år gjort något rätt fantastiskt med Undertakers streak, det kanske är tack vare HBK och matchkvaliten men man har under matcherna lyckats "suspend my disbelief" att kanske kanske kan UTs streak ta slut. Med upplägget iår så återvänder det, ens rationella sinne säger "det kommer inte hända". Medens den andra sidan säger att det är en No Holds Barred och det är HHH vi pratar om. Sen när har WWE någonsin varit rationella? Finns många if:s i den här matchen. Undertaker är väldigt skadad, varit snack om hans sista WM samtidigt som HHH i princip är redan i halvpension när han jobbar heltid backstage för att lära sig hur förbundet drivs day-to-day för att en dag ta över efter Vince. Men till slut så handlar det om en sak, HHH behöver inte (fast när har det stoppat honom?) ta streaken och streaken blir mer värdefull om den är 19-0 in till nästa WM. Det förutsätter givetvis att Undertakers kropp orkar med en till WM efter denna. Det är kanske för stor vinstprocent på Undertaker i den här matchen när man tänker efter. Svårt att veta.

World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio
65% Vinstchans Del Rio
Prediction: Del Rio

Det skulle betyda att de avslutar WM med två heel champs. Och i sådana fall avslutar de WM med HHH Vs. UT? Eller avslutar de med Cena Vs. Miz med tanke på hur folk lär vilja se Rock ge igen på Cena. Men till kostnad av att Miz behåller bältet? Nä, HHH vs. UT måste vara sist då. But I rant, Del Rio är WWEs framtid, han behöver få bältet här och han behöver en lång title run. Allt annat vore bara att dra ner på momentumet. Han är en perfekt old-school heel karaktär MED en Bodyguard + en manager vilket man kan kalla hans ring announcer för. Hoppas bara det inte blir en idiotfinish där Edge vinner på DQ eller något och får behålla bältet bara för att ha en rematch på nästa PPV. I en perfect bookning förlorar Edge och turnar heel mot Christian.

Jerry Lawler vs. Michael Cole with special referee "Stone Cold" Steve Austin
80% Vinstchans Lawler
Prediction: Lawler

Bäst bookade fejden av dem alla! Gäller bara att WWE inte bestämmer sig med någon dum Russo bookning bara för att alla förutsätter vad som kommer hända. Alla som köper WM, VILL SE Lawler spöa upp Cole. De vill se Lawler få revanch. Det är ytterst simpelt koncept som har funkat sedans urminnes tider. Don't fuck it up! Men jag tror inte det kommer hända med Austin som ref. Lawler måste och lär nog få sin WM moment här.

John Morrison, Trish Stratus & Snooki vs. Dolph Ziggler & Lay-Cool
50/50
Prediction: Ziggler & Cool

Who cares? Enda anledningen jag predictar Ziggler & Cool är för att Face laget består av 2/3 brottare som inte är aktiva. Tror heel teamet får vinsten men face teamet får göra en beatdown av någon slag efter matchen. Either way så kommer det här vara matchen majoriteten av fansen kommer gå på toa eller hämta mat på.

Randy Orton vs. CM Punk
80% Vinstchans Orton
Prediction: Punk

Även om mycket pekar på att Orton skall vinna här så kan jag se de låta Punk gå över för att låta fejden fortsätta till nästa PPV. Anglen med attacken på Ortons knä med en skiftnyckel lär nog kunna set-up finishen. Fast å andra sidan så kan Orton vinna genom att Punk blir DQ:ad eller helt enkelt att de fegar ut och bookar Orton som klar vinnare bara för att han har bookats som en Austin ett bra tag.

Eight-Man Tag Team Match
50/50
Prediction: Face Team

Who cares v2.0, även om face teamet har the weakest link i Santino, så har Corre blivit relegerade till en midcard faction utan någon som helst betydelse. Om det var jag så skulle jag låta Kofi pinna någon kanske till och med Wade för att set-up IC rematchen.

United States Champion Sheamus vs. Daniel Bryan
75% Vinstchans Sheamus
Prediction: Sheamus

Pre-match? Hoppas verkligen inte, Bryan förtjänar att vara på cardet även om jag är orolig att skulle den här matchen vara med så skulle den få ytterst lite tid. Spelar ingen roll till slut för jag tror Sheamus är rätt given vinnare. Verkar som om de ÄNTLIGEN har dumpat hans KOTR gimmick och han är inte längre i the dog house för hans attityd. Synd för Bryan, han förtjänar bättre. Hoppas han blir tradad till Smackdown i draften.

Rey Mysterio vs. Cody Rhodes
60% Vinstchans Rey
Prediction: Rey

Jag var relativ säker på att Cody skulle få vinna här med tanke på att Rey är på väg ut, men sen hörde jag att de kan köra Rey Vs. Alberto som Albertos första title programme, i sådana fall måste han ju vinna här. Och den här fejden borde avslutas med att Rey vinner med tanke på hur storylinen har varit oberoende om Rey är på väg ut och inte är överrens med WWE ledningen.


Undrar hur många rätt man får. Får jag mindre än 2 så blir jag chockad.